Обичам да пиша стихове!
Не съм много уверена в себе си!
Опитвам се да давам част от сърцето си в това което пиша.
В живота се смея .
Обичам много мира !
На враговете си прощавам!
Много обичам да любя човека до себе си.
Обичам простора и най- вече обичам да съм свободна!
Аз дори да загубя в някой конкурс за писане аз ще се чувствам горда с това че съм изявила желание да участвам . За мен не е важна победата за мен най - важното е да докосна сърцето на хората с това което съм написала.
© Violeta Dimitrova Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост »