Знам, ще дойде началото на края
и всеки ще получи това, което заслужава,
и мисля, може би е за добро
да ни мачкат като нечовешко същество!
Но чудя се защо има толкова злоба
и къде изчезна добротата на народа,
защо всеки се е озлобил
и е сложил маска или грозен грим!
Но нищо - всичко ще се нареди
и тъжните ще блеснат с весели очи,
на злобата ще дойде краят,
че нали това тя заслужава!
© Диана Станева Все права защищены