Знам, че нашето с теб
е просто привличане...
Не би могло да бъде обичане.
В твоето сърце -
разделено на две,
няма място за мене.
В моето - неговото
никой няма да заеме.
Знам, че нашето с теб
е просто привличане...
И това ме погубва.
Аз искам
да бъда обичана.
© Юлия Петрова Все права защищены