Знам, че бъркам много често,
но в това ми е чара,
знам, че с мен да бъдеш не е лесно,
но пък е забавно.
Знам, понякога съм като дете,
но пък кой ли не е?
Знам, че съм леко инатлива,
но пък съм красива.
Знам, че искаш нещо по-сериозно,
но явно сбъркал си човека.
Знам, че спрямо теб не е честно,
но в живота няма нищо лесно.
© Вили Мотовили Все права защищены
надявам се следващото стихотворение да е по-добро от това