Търся богата и честна мадама,
самичък останах, светът е за двама,
гоня с псувни докрай самотата,
умея да паля ревност в душата.
Аз съм много, етично възпитан,
нося на вино, жени и тъщи,
мразя да бъда обаче разпитван,
обичам уюта на чужди къщи.
Полусреднист съм, полусинеок,
с големия кораб бързо минавам,
чакам те, мила, в бар Носорог,
с 5-6 порока останал съм само.
© Ивон Все права защищены