Въпреки това което ти твърдиш
всеки те е виждал в скъпа кола,
мислиш си че можеш да ме заблудиш,
зная че с онзи заможен мъж пак си била.
Мислиш че не зная но знам защо си с мен,
в езеро искаш слуховете да потопиш,
за кое в живота ровиш в седмия ден
разбрах, не се опитвай ти да ме заблудиш.
Беден съм, смееш ми се без да те е срам,
живееш в къщата на нахакан бандит,
защо така спокойна си аз просто не знам,
вече даже не мога да съм ти сърдит.
Разбрах каква си ти и да съм тъжен спрях,
знам вече момиче ти защо си с мен,
просто много влюбен тогава в тебе бях
а ти душеше имиджа хищен, разярен.
Искам да си тръгнеш, всичко си дойде,
не искам тук да бъдеш аз знам защо си с мен,
тази истина искаше да се раздаде
докрай, вече от нея не съм огорчен.
Презрение танцува тъй енергичен валс,
пред всички богати лъжа танцува брейк,
ти защо с мен си отдавна съм разбрал,
спести си мили думи, да изричаш недей.
Презрение разви се в отминалите дни,
да ръмжи започна, идеалист аз бях,
къща с двор огромен за тебе погледни,
в сърцето ти като пинг-понг топче си стоях.
Аз смеха ти виждах щом театър потроши,
спектакъл замириса, не можех да заспя,
нямаше тогава кой да ме утеши
а желаех, каза Ура на живот скъп.
Няма да допусна да бъдеш ти с мен,
целта ти с вкус отровен каква е вече знам,
това съм аз, от тебе не съм опиянен,
по-щастлив ще бъда когато бъда сам.
Беден и нищожен, щастие галя сам,
все едно ти е че радост исках да ти дам.
21.05.19
© Явор спасов Все права защищены