Зная, че е рано още, зная,
разбирам го, не ще и отрека,
но чувствам аз, че се нуждая
от любима, милвана ръка.
Зная, че не съм порасла, зная,
но чувствам в себе си жена,
имам нужда да го осъзная,
но още малка съм, нали така?!
Искам, колко много искам,
но има време със крила,
затуй мислите си крия и потискам,
че иначе със времето ще отлетя.
© Теди Георгиева Все права защищены