Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Жената е въпрос на гледна точка.
Тя може да е гибелна лъжа,
или да е самата Пенелопа.
Това зависи само от мъжа.
Нормално е да бъдеме различни,
нали все пак съм мъж, а тя – жена.
Обратното би значело съжителство
на хомосексуални начала.
Избирам да се уча да разбирам
секретите на зодия Жена.
Обратното би значело да искам
безкрайна междуполова война.
Какво като съм мъж и съм орисан
да имам не една, а две глави?
Във моя хороскоп отдавна пише:
"Жената ще те облагороди".
И ето, по въпросите на секса
жената ме научи на това,
че истинският клитор е сърцето,
същинският оргазъм – любовта.
© Валентин Евстатиев Все права защищены