31 окт. 2008 г., 09:47

zoom 

  Поэзия » Другая
640 0 6

извървявам разстоянието

по конец

вързан на ръката

с три възела

докато чакам да се случи

дай моля те причина

и Джак в изстудено мълчание

да си пресметна шансовете

в единствения лунен час

започващ някъде в средата на ноември

и свърващ Бог знае къде

като изчислиш правилно

траекторията на свързване

и средния коефициент от имане

в един и нещо

преди да съмне

по коридорите на ада

или само фиеста

може да полюлея в ръцете си

спомен някакъв

ако не съм забравила точно как

да пречупя райския смях

през затворена врата

и да усещам правилно

чакрите

мудрите

пудрите

в изкусно осветена повърхност

със златни частици

три поредни в червено

вързано чудо

с извървяно разстояние

бинго

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??