Пълниш ми шепите с радост,
устните със наслада,
очите, със палавост,
стихът ми става балада...
Напояваш ме с щастие,
пия от теб еликсир
и си цялата Любимото ястие
на чаршафите на Любовния пир...
Папкам те, ммм, че си вкусна,
всичко по теб в мен ечи -
Чувам гласът ти, който ми казва:
Люби ме, Люби ме, Люби...
30.11.2023.
© Георги Каменов Все права защищены