Под сянката в очите ми се скри.
Остави ме незряща.
В пълнолуние.
Затвори скришно външните врати,
заключи ме,
да си отида не ме пусна.
Под сянката в очите ми - в зениците,
отне от мен
сълза любов.
А в сутринта ми отлетя със птиците.
Със звездната си нишка
ме оплете...
© Джули Все права защищены