Тази нощ и звездите не плачат,
с тях ще дойда красива и бяла.
Тази нощ ти безумен ме чакай,
ще пристигна почти полудяла.
Тази нощ и луната ще стене,
като факла кръвта ти ще паля.
Тази нощ ти изгаряй със мене,
ще ти дам любовта си до края.
В тази нощ ти оставям следа,
ще обгърна лицето ти с длани.
След години, щом плаче звезда,
ще преминеш за мен океани...
© Силвия Йорданова Все права защищены
с них сойду прекрасная в белом - Это особенная история! Написано жрицей любви!