Помощ! Помощ! Ес О Ес!
Някой е откраднал звездата ми нощес!
Събуждам се и гледам: няма измама!
Така е! Звездата ми я няма!
Ами сега? Какво да правя?
От нещастието как да се избавя?
Тя ме водеше в живота! Беше моя радост и опора!
Мисля си, че тя е в мен!
Кой от там ще ми я вземе?
Всеки със своя звезда е роден!
Повярвайте и не губете време!
Просто: Летете!
© Маргарита Ангелова Все права защищены