Тя е толкова чиста
Толкова красива
Свети там сама в мрака
И търпеливо чака
Нейния ум и възможности са необятни
Нейната сладост ме изгаря
Нашите души трябва да се слеят в едно
Открих вселената в нейното синьо око
Как само,как само искам да целуна нейната нежна ръка
Кой трябва да направи първата стъпка
Никой от нас не е готов за връзка
В мен има единствено мъка
Някой ден
Някой ден ще те открия
Ярко светеща звезда
Ако трябва ще обиколя света
И ще го разкъсам
Стига това да ме доведе до теб
Ярко светеща звезда
Ти си само във въображението ми сега
Но съм сигурен че си някъде там съвсем сама
Вярвам,че съществуваш и не се отказвам
Знам,че си някъде там и ме чакаш
Докога ще попадам на грешните хора
Някакъв тест ли е това?
Искам да осветиш пътя до твоето сърце
Ще тръгна по пътеката и ще погледна към небето посипано със звезди
Ти просто ела и ми позволи да те хвана за ръка
Моята прекрасна звезда
© Алекс Шопов Все права защищены