Вкуси ме, сладък, ароматен плод,
очите целуни ми, да прогледна,
косата свий ми я, в небрежен кок,
със блясък накичи ме... да съм звездна.
Със устни нарисувай ми небе,
за да живея там, звездичка твоя,
жена съм с теб в душичка на дете,
вълна съм, гушкаща се във прибоя.
Ще грея ярко с ласка на вълничка,
събуждайките те, с мен ще те обливам,
по бузите ще те пощипвам и обичкам,
звездичка твоя, в тебе ще се вливам.
© Неземна Все права защищены