На теб ме обеща небето.
За нас подреждаше звезди.
Но бяхме слепи общо взето
и днес небето се взриви:
Изпрати дъжд, порой изпрати,
отвя най-цветната дъга.
Повярва друга в любовта ти.
А теб превърна на звезда...
© Радка Миндова Все права защищены