В мрака срещнах жена.
с най-красивите звездни очи.
Лунен прах, светлина
от невинните детски мечти.
Тайни руни в нощта
сътворени са в друга вселена.
Сякаш в миг тишина
сред безкрая Любов е родена.
Цвят от пъстра дъга.
Радостта е и нова надежда.
Облак, чиста душа.
Светлината към нея повежда.
Странна книга е тя.
Подредени словата са свише.
Просто, само Жена.
Сред звездите "Обичам те" пише.
© Гедеон Все права защищены
Поздрави!
Успех!