11 нояб. 2016 г., 11:09

Звездно сияние 

  Поэзия » Любовная
289 0 0

Звездно сияние в нощта -

туй си ти за мен, туй е любовта.

И галят ме нежни лъчи -

звездите са твоите очи.

 

И сърце ми нежно трепва,

но в мъка се сепва -

сън е била любовта,

сън са били лъчите в нощта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??