14 мар. 2017 г., 20:51

Звездно сияние 2 

  Поэзия » Любовная
287 1 0

Розата на чуден май

стопля моята душа нежна

и до залезния край

тя дава ми надежда.

 

Момиче, опора ми бъди

в дни на мъка и беди

и остави душа да ти дари

във небето вси звезди.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??