Тялото ми - риба, огън ми очите.
Поривът ми силен - иска и не пита.
Устни ми печати, гръд ти е хартия.
Звездно винО златно Месечинко пие.
Ти си самодива, аз съм ти следите.
Тялото ми - риба, огън ми очите.
Nicky
© Николай Николов Все права защищены
Само рибата не знам как да я впиша, но се надявам ти да знаеш