С какво ли тук стихът ти ще ме провокира?
Определено с нищо – пишеш патетично.
Вземи настрой раздрънканата лира
и не обърквай принципното с лично!
И прочети Поети и Теория!
И посмири на егото си тона,
защото има векове История –
прашинка в тях е твоята персона.
© Георги Всички права запазени