Nov 14, 2008, 8:45 AM

* * * 

  Poetry
865 0 2

Паля цигара и мисля за теб,
за твоите очи дълбоки,
за всяка извивка на твоето бяло лице,
за твоето красиво и искрено сърце.

 

Но кажи ми само как да спра
да мисля за теб...
Та ти си толкова прекрасен,
така нежен и мил с мен.

 

Да не би да си дяволът в тяло човешко?
Защо, когато те погледна ми става така жежко?...

Знам, че е човешко, но не мислиш ли, че достатъчно

силно ме плени...

и навътре и надълбоко в сърцето ми навлезе ти

и да бягам даже вече не мога...

Вече те чувствам сякаш си дрога

и да спра да се дрогирам с теб вече не мога...

 

                       by Tin4etYyY

 

© Христина Кътова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??