Паля цигара и мисля за теб,
за твоите очи дълбоки,
за всяка извивка на твоето бяло лице,
за твоето красиво и искрено сърце.
Но кажи ми само как да спра
да мисля за теб...
Та ти си толкова прекрасен,
така нежен и мил с мен.
Да не би да си дяволът в тяло човешко?
Защо, когато те погледна ми става така жежко?...
Знам, че е човешко, но не мислиш ли, че достатъчно
силно ме плени...
и навътре и надълбоко в сърцето ми навлезе ти
и да бягам даже вече не мога...
Вече те чувствам сякаш си дрога
и да спра да се дрогирам с теб вече не мога...
by Tin4etYyY
© Христина Кътова Todos los derechos reservados