Събудена във нощите, луната
тревожно търси нашите следи
и гледа натъжена над эемята
как падат отмалелите эвеэди.
Нас времето беэ милост ни отсява,
не е эа вечност никой тук роден,
но топъл лъч эавинаги остава
от всяка обич до последен ден.
© Лубов Русева All rights reserved.