Nov 7, 2009, 11:22 PM

** 

  Poetry » Love
553 0 0

Сълзи ли? Не ще ги видиш да се стичат по лицето ми!

Очите ми ще сияят по-силно от звездите в небето...

Болка ли? Усмивката не ще напусне устните ми

макар вътрешно да се разкъсва сърцето...

 

Ще бъда силна, не ще покажа колко ме боли

макар очите ми да бъдат пълни със сълзи!

Предпочитам да ме мислиш ти за кукла,

                                              да ме нараняваш,

все ще е по-добре отколкото да усетя

                                             как ме съжаляваш!!!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??