7.11.2009 г., 23:22 ч.

** 

  Поезия » Любовна
554 0 0

Сълзи ли? Не ще ги видиш да се стичат по лицето ми!

Очите ми ще сияят по-силно от звездите в небето...

Болка ли? Усмивката не ще напусне устните ми

макар вътрешно да се разкъсва сърцето...

 

Ще бъда силна, не ще покажа колко ме боли

макар очите ми да бъдат пълни със сълзи!

Предпочитам да ме мислиш ти за кукла,

                                              да ме нараняваш,

все ще е по-добре отколкото да усетя

                                             как ме съжаляваш!!!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??