Feb 27, 2007, 11:30 PM

*** 

  Poetry
649 0 3

 

Неопознал

възтесния

ни

свят,

как

може

да

си                                                               

нужен

в

другите,

по-висши                                                        

измерения…                                    

© Дачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??