27.02.2007 г., 23:30 ч.

*** 

  Поезия
663 0 3

 

Неопознал

възтесния

ни

свят,

как

може

да

си                                                               

нужен

в

другите,

по-висши                                                        

измерения…                                    

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??