Oct 15, 2004, 11:21 PM

* * * 

  Poetry
1227 0 4

ВЕЧНО ТВОЯ
През сухата пустиня,
през страмна планина,
брез ледове и бурии
след тебе ще вървя.


Какво са дни ,години  -
прашец от вечността-
сърцето ми е твое
дори и в смъртта!!!!                                             

© Мария Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??