15.10.2004 г., 23:21 ч.

* * * 

  Поезия
1234 0 4

ВЕЧНО ТВОЯ
През сухата пустиня,
през страмна планина,
брез ледове и бурии
след тебе ще вървя.


Какво са дни ,години  -
прашец от вечността-
сърцето ми е твое
дори и в смъртта!!!!                                             

© Мария Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??