Mar 25, 2007, 11:48 AM

* * * 

  Poetry
580 0 1
Не мога да ти дам това, което тя,
не мога да подаря страст, без любовта,
не мога, а ти искаш точно това,
не мога, но от безсилие ще направя чудеса.
Дай ми страст само за час,
дай ми, без да има нещо между нас,
нека ти покажа какво може любовта,
как и наранена мога да бъда жена.

© Мария Манчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??