25 mar 2007, 11:48

* * * 

  Poesía
579 0 1
Не мога да ти дам това, което тя,
не мога да подаря страст, без любовта,
не мога, а ти искаш точно това,
не мога, но от безсилие ще направя чудеса.
Дай ми страст само за час,
дай ми, без да има нещо между нас,
нека ти покажа какво може любовта,
как и наранена мога да бъда жена.

© Мария Манчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??