Mar 4, 2006, 7:56 PM

* * * 

  Poetry
1017 0 3
Животът ми-наклонена лакирана повърхност,
а дните ми-кристални топчета еднакво кръгли,
отдавна искам някое от тях да се разбие
на съдбата във подложения крак.

Душата ми в синкаво безразличие забулена,
а може би е от цигарения дим?!
Седни приятелю! Чаша вино нека да изпием!
Да удавим скуката, болките поне да споделим.

Говорят хората, че сме безнравствени и грешни,
да търсим ли виновни за това?
Пред съвестта си нека да сме честни!
Порочна обич трови ни деня!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??