Тя – красавица омайна,
той – арабски принц.
Любовта им – приказка достойна
за поколения наред.
В пустинята най-красивото цвете
за него бе тя.
Бялата принцеса кръсти я в нощта.
Екзотичен странник за нея беше той,
влюби се до полуда в мургавия герой.
Но както често става в приказките там,
вещица една любовта им прокле.
Започна да вехне туй цвете на нощта
и магьосниците безсилни са срещу смъртта.
Отиде си принцесата бяла
едва познала любовта.
След нея и принца не доживя до сутринта.
© Милен All rights reserved.