Apr 18, 2013, 11:41 AM

* * * 

  Poetry
402 0 0

Ти ме чакаш някъде,

неведоми са пътищата

на влюбения,

а душата ми се вкопчи

внезапно в идеята

да се върна,

където започнах,

защото началото

винаги е толкова красиво.


© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??