18.04.2013 г., 11:41 ч.

* * * 

  Поезия
401 0 0

Ти ме чакаш някъде,

неведоми са пътищата

на влюбения,

а душата ми се вкопчи

внезапно в идеята

да се върна,

където започнах,

защото началото

винаги е толкова красиво.


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??