Jan 25, 2008, 5:45 AM

* * * 

  Poetry
674 0 1
Контрастите са хубаво нещо - карат те да се хилиш на абсурдността, с която някой някога си е позволил да сравнява две еднакво прецакани неща, за да изтъкне по-голямата прецаканост на трето. Хаха, всичко е прецакано. Да живее Владо.


Преписах си съдба.
Сега съм щастлива.
Откраднах си живот.
Доста е хубав.
Изплагиатствах си бъдеще.
Не е розово, но блести.
И за да не изпадам в плеоназъм,
ще заговоря с мълчание,
потъвайки в пантеизма.
Орион и Касиопея - ляво на борд.
Вятърът издува платната
и автопилотът те понася към неизвестното.

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??