Jan 22, 2009, 10:52 AM

* * * 

  Poetry » Other
445 0 1

Света дълго ме ухажваше,

преди да може да ме обладае.

Живях много преди да осъзная,

че вече не съм дете.

Отдадох се на болката,

за да вляза в сърцето й

и да я контролирам.

Хората дълго ме чакаха

докато кажа думите си.

Продадох чистотата си

за малко повече човечност.

Грешен съм,

за да бъда като

всички останали.

© Александър Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??