Света дълго ме ухажваше,
преди да може да ме обладае.
Живях много преди да осъзная,
че вече не съм дете.
Отдадох се на болката,
за да вляза в сърцето й
и да я контролирам.
Хората дълго ме чакаха
докато кажа думите си.
Продадох чистотата си
за малко повече човечност.
Грешен съм,
за да бъда като
всички останали.
© Александър Василев Все права защищены
едни кавички можеха да помогнат
света - пълен член?