... не очаквай смисъл
и състрадание
в душите посредствени,
няма да се промени света,
няма да се научиш
да вникваш в
посредственото,
с добрината си
ще трупаш
и печал,
която
от сълзите-страдание
ще направи
летеж-издигане...
© Мария All rights reserved.