7 окт. 2012 г., 00:50

* * * 

  Поэзия
429 0 0

... не очаквай смисъл

и състрадание

в душите посредствени,

няма да се промени света,

няма да се научиш

да вникваш в 

посредственото,

с добрината си 

ще трупаш 

и печал,

която 

от сълзите-страдание

ще направи

летеж-издигане...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??