Feb 10, 2007, 9:08 PM

100 на 100 

  Poetry
789 0 12

Ако, когато ми е трудно,

не си с душата си до мен...

Ако морето ми е бурно,

а ти във фара си вглъбен...

Ако, когато най съм слаба,

ти правиш се на непукист?

Ако със вярата си лягам,

а ти заклет си атеист...

Какво ни свързва и събира?

Когато в общото легло

на нищо никой реагира -

това е сбогом... 100 на 100...

 

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??