Ако, когато ми е трудно,
не си с душата си до мен...
Ако морето ми е бурно,
а ти във фара си вглъбен...
Ако, когато най съм слаба,
ти правиш се на непукист?
Ако със вярата си лягам,
а ти заклет си атеист...
Какво ни свързва и събира?
Когато в общото легло
на нищо никой реагира -
това е сбогом... 100 на 100...
© Гергана Иванова Все права защищены