May 11, 2014, 10:55 AM

11 май 

  Poetry » Civilian
673 0 1

11 май

 Ден на Кирил и Методий,

ден на бг знание и учение,

с него Бог ни праща знамение,

ден на словото,

което е по-силно от оловото,

ден на писмеността и книгата,

която ни е обединявала

в трудни времена

и е  ценна като знамена,

ден на бг гордост и мъдрост.

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??