Nov 25, 2008, 6:57 PM

* * * 

  Poetry » Love
671 0 1

***

Ти имаш две звезди и едно слънце.

Лъчите му са ръцете ти и твоите думи.

Те събуждат в земята ми спящото зрънце.

Името му се губи по синева и друми.

 

© Надя Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??