25 нояб. 2008 г., 18:57

* * * 

  Поэзия » Любовная
670 0 1

***

Ти имаш две звезди и едно слънце.

Лъчите му са ръцете ти и твоите думи.

Те събуждат в земята ми спящото зрънце.

Името му се губи по синева и друми.

 

© Надя Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??