Aug 1, 2008, 12:21 PM

* * * 

  Poetry » East forms
576 0 4
  Със синджира на умрялото куче
  е вързана портата
  миграция

         +  +  +

Дъга
изгърбена баба
на която черното не подхожда

   +   +  +

Лястовици
отлитат на юг
а не гнездят под стрехата на слънцето
 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??