1 ago 2008, 12:21

* * * 

  Poesía » Formas orientales
577 0 4
  Със синджира на умрялото куче
  е вързана портата
  миграция

         +  +  +

Дъга
изгърбена баба
на която черното не подхожда

   +   +  +

Лястовици
отлитат на юг
а не гнездят под стрехата на слънцето
 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??