May 3, 2008, 9:53 AM

* * * 

  Poetry
509 0 10
Невидимо докосване.
И не на сън.
Призрачно предчувствие за бяг.
Тъмнеят очите - два неизплакани извора,
а в душата - отново пусто!
Невидимо предчувствие за болка,
пречупена стрела.
Кърви... Неистово
сърцето гърчи се,
а пътят - труден,
хлъзгаво - след падналия мимолетен дъжд
Прозирни истини за недоизказано...
Като след поредна гола лъжа
за доказателство,
без факти.
Нямо присъствие.
Безвъзвратно потънали чувства.
Има ли връщане?!
Изнизано време, през пръсти.
И една безпощадна суетност
около жалко присъствие.
Път - без изход!
Кръстопът от мисли -
на заспиване...
Обратно броене
на дните -
тичане срещу вятъра.
Недоказано,
до... доказване на противното.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??