Dec 15, 2013, 6:19 PM

* * * 

  Poetry
450 0 0

... нищо не промени факта,

че непрестанно мисля за теб...

суетата не ме спря

да гоня вятъра

и нищо не ми попречи

да тръгна след него...

няма суета там, където

си е направила дом любовта

и няма какво да попречи

на сърцето, щом 

решило е да счупи клетката

и да пие от въздуха на свободата...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??